Gar ArquitecturaL'obra de la frontissa de Santa Eugènia avança a bon ritme

El Punt - Avui

>> llegeix mésAdjudiquen per 1,3 milions d´euros l´últim tram de la frontissa de Santa Eugènia

Diari de Girona

>> llegeix mésEl Casal Cívic de Solsona obre portes tres anys després de l´inici d´obres

Regió 7

>> llegeix mésGirona licitarà abans d´un mes les obres a la frontissa per no perdre un crèdit d´1,7 milions

Diari de Girona

>> llegeix mésLa Generalitat reprèn l´obra del Casal Cívic després de dos anys d´estar aturada

Regió 7

>> llegeix mésLa Generalitat torna a licitar les obres del Casal Cívic de Solsona
Els treballs van quedar parats el 2011 a l'espera d'una nova assignació pressupostària Problemes de l'empresa obliguen a tornar a licitar-los

Regió 7

La Generaltiat de Catalunya ha posat de nou a concurs les obres del futur Casal Cívic de Solsona. Amb un pressupost de més d'1,9 milions d'euros, l'actuació prevista ha de servir per completar el nou equipament. Si bé l'octubre del 2010 el departament de Governació, aleshores en mans del republicà Jordi Ausàs, ja havia adjudicat la totalitat de l'obra a la Constructora i Immobiliària de Solsona, els problemes d'aquesta empresa han dut el govern a licitar de nou les obres.

>> llegeix mésLa Generalitat comença les obres del futur casal cívic Xavier Jounou
Solsona disposarà d'un nou espai de 1.500 metres quadrats al servei de la ciutadania

Regió 7

El casal cívic de Solsona ja està en marxa. L'empresa constructora que executarà els treballs, Cissa, ja ha col·locat les tanques perimetrals al solar ubicat a mig camí entre el passeig Pare Claret i la sala polivalent. És previst que els propers dies comencin les obres de construcció del nou equipament, un edifici de més de 1.500 metres quadrats concebut com un espai destinat a la dinamització sociocultural de diversos col·lectius i entitats de la ciutat.

>> llegeix mésSant Narcís estrena una pista de bàsquet
Té les cistelles de material antivandàlic i la inversió de 124.390 euros va a càrrec de fons estatals

Diari de Girona

L'Ajuntament de Girona ja ha obert la pista de bàsquet a l'aire lliure dels jardins d'Ignasi Bosch, al barri de Sant Narcís. Té les mides reglamentàries, il·luminació, bancs per descansar i cistelles antivandàliques. Està encerclada per tanques i, segons l'alcaldessa, Anna Pagans, és per evitar que les pilotes vagin a la zona dels jocs infantils, al carril bici o a la carretera. Queda tancada al públic de les onze de la nit a les nou del matí. Ha costat 124.390 euros, a càrrec dels fons estatals.

>> llegeix mésComencen les obres de la pista esportiva de Sant Narcís

AVUI

Els treballs per construir la reivindicada pista de bàsquet a Sant Narcís de Girona han començat aquesta setmana. La pista es fa als jardins d'Ignasi Bosch, a tocar de la frontissa del Güell. Les obres s'allargaran un mes i mig i tenen un cost previst de 140.000 euros, finançats amb el nou fons estatal d'inversió local.

>> llegeix mésEl refugi per a dones maltractades anirà a Igualada
El Centre d'Intervenció Especialitzada s'inaugurarà el juny, ocupa els antics jutjats i donarà servei a la Catalunya central

Regió 7

El centre per ajudar dones que han estat víctimes de la violència masclista que hi havia previst fer a Manresa s'ha ubicat, finalment, a Igualada. Fonts del departament de premsa de la conselleria d'Acció Social i Ciutadania, de la qual depèn, han informat que la inauguració serà el mes entrant. S'ha instal·lat als antics jutjats d'Igualada i donarà servei a la Catalunya central. Juntament amb Manresa i Igualada, hi havia la possibilitat de portar-lo a Vic, però a Igualada és on s'ha trobat la millor ubicació.

>> llegeix mésPg. General Mendoza, 2 Entl. B - 17002 GIRONA - T. 872 03 14 99 - F. 972 03 13 07 - argerich@coac.net
Avís legal - Política de privacitat - disseny web: visual13.com